Compania medicală Romvac a dezvoltat anticorpii IgY specifici împotriva unora dintre cele mai periculoase tulpini bacteriene, virale și fungice și care au dezvoltat rezistență la terapia antimicrobiană. Pacienți care se confruntă cu infecții cronice și acute localizate la nivel renal, gastrointestinal, cutanat, respirator etc. și care au aplicat fără succes medicația alopată, astăzi se pot vindeca datorită terapiei cu imunoglobulinele Y specifice create pentru a acționa exact asupra microorganismului responsabil de infecție.

Rezistența antimicrobiană, o problemă la nivel global

Declarată de OMS drept una dintre primele 10 amenințări globale la adresa sănătății publice cu care se confruntă omenirea, rezistența antimicrobiană subminează capacitatea omului de a lupta împotriva bolilor infecțioase și de a gestiona complicațiile frecvente apărute la pacienți vulnerabili, precum cei supuși tratamentului chimioterapic sau intervențiilor chirurgicale. ECDC avertizează că noi mecanisme de rezistență apar și se răspândesc peste tot în lume, punând în dificultatea abilitatea de a trata chiar infecții obișnuite, ajungându-se astfel, la perioade îndelungate de boală, dizabilitate sau chiar deces. Pentru toți acești pacienți, capacitatea de a trata infecțiile secundare este crucială.

În plus, bolnavii cu infecții cauzate de tulpini bacteriene rezistente la tratament prezintă risc crescut de a dezvolta complicații ale infecției sau chiar de deces, necesitând resurse suplimentare de îngrijire medicală față de bolnavii cu infecții cauzate de tulpini nerezistente ale aceleiași bacterii.

Imunoglobulinele Y Imunoinstant - soluția împotriva rezistenței antimicrobine

Imunoglobulinele Y Imunoinstant de la Romvac reprezintă anticorpi de pasăre extrași din gălbenușul ouălor provenite de la găini hiperimunizate cu diferite antigene prelucrate din microorganisme patogene pentru om și care au fost izolate de la pacienți din spitalele din România.

Trăim într-o lume ostilă, înconjuraţi de un mediu plin de microbi şi toxine care ne pot afecta acut sănătatea sau ne pot provoca dureri cronice şi suferinţă. În plus, pe măsură ce îmbătrânim, imunosenescenţa duce la slăbirea sistemul nostru imunitar, făcându-ne vulnerabili nu numai la infecţii ci şi la cancer sau alte boli autoimune sau inflamatorii. Abordările biochimiei medicale și ale industriei farmaceutice nu reuşesc întotdeauna să remedieze aceste situaţii. În acest context, Oul Hiperimun Romvac, datorită imunoglobulinelor Y specifice este un depozit natural pentru elementele de protecţie care pot promova sănătatea umană. Găinile care au fost imunizate împotriva organismelor cauzatoare de boală fac ouă îmbogăţite cu substanţe care au potenţialul de a ajuta în sănătatea organismului, pornind de la tractul gastrointestinal. De aceea, bolile gastrointestinale, precum şi cele cauzate de infecţii sau inflamaţii excesive sunt ţinte legitime pentru suplimentarea cu Ou Hiperimun și produsele de uz uman din gama Imunoinstant.

 

IgY specifici – 3 beneficii terapeutice majore

Datorită conținutul său, Oul Hiperimun Romvac reprezintă o sursă valoroasă de anticorpi IgY specifici care ajută mecanismul de susținere a imunității pasive a organismului. Mai mult, aceștia acționează preventiv, ca o barieră pe care organismul nostru o capătă împotriva factorilor biologici agresivi patogeni. IgY specifici au și efect curativ în cazul pacienților care au contactat deja, o infecție cu unul dintre agenții patogeni împotriva cărora, în Oul Hiperimun Romvac, există deja anticorpi.

Produsele de uz uman Imunoinstant, unicele care conțin imunoglobuline Y specifice, sunt recomandate în infecţii cutanate, infecţii gastrice, infecţii gastrointestinale, infecţii genitale, infecţii respiratorii, infecții cu rotavirus, infecţii urinare, afecţiuni parodontale, psoriazis, acnee, dermatite, afecțiuni ale sistemului osteoarticular – respectiv osteoartrită, osteoporoză, artrită reumatoidă -, alte boli autoimune și pentru susținerea imunității organismului. Deoarece imunoglobulinele din Oul hiperimun Romvac sunt obţinute natural şi au eficacitate, acestea devin, poate, cea mai bună metodă alternativă de combatere a bacteriilor, pentru că problema microorganismelor multirezistente este una reală cu efecte extrem de nefericite în anumite cazuri.

 

Peste 8000 de pacienți

Imunoglobulinele Y din produsele Imunoinstant s-au dovedit a fi un mijloc terapeutic extrem de eficient împotriva unui număr larg de afecțiuni. Astfel, printre cei peste 8000 de pacienți ai Cabinetului de Medicină Complementară – Alternativă Romvac, se află și cei care s-au vindecat clinic de psoriazis sau au cunoscut o îmbunătățire a stării de bine a organismului, cum este cazul persoanelor cu alergii respiratorii sau cutanate și alte boli autoimune, precum tiroidită acută și epidermoliză buloasă.

Produsele din gama Imunoinstant şi-au dovedit eficienţa şi prin vindecarea pacienţilor cu infecţii localizate la diferite niveluri, precum cei cu infecţiiurinare determinate de Escherichia coli, Klebsiella spp., Proteus mirabilis, Enterococcus faecalis, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus sau Streptococcus grup B. Acestea sunt extrem de răspândite, provoacă foarte multe neplăceri şi, din nefericire, sunt recurente. Apoi, sunt pacienţii cu infecţii genitale determinate de Candida spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Klebsiella spp., Streptococcus grup B., Staphylococcus spp., HPV (9 tulpini), Herpes Simplex tip 1 (HSV 1). Eficacitatea anticorpilor din produsele Imunoinstant a fost dovedită şi prin tratarea pacienţilor cu infecții herpetice determinate de Herpes Simplex HSV 1 sau a pacienților cu infecții gastrice determinate de Helicobacter pylori şi cu infecții gastrointestinale provocate de Clostridium difficile sau Escherichia coli. De asemenea, anticorpii specifici acţionează şi în infecţii respiratorii determinate de Streptococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae, Staphylococcus aureus sau Pseudomonas aeruginosa, dar şi înafecţiuni parodontale determinate de Staphylococcus spp. sau Streptococcus spp..

La cabinetul Imunoinstant, s-au prezentat și pacienţi cu acnee cauzată de infecţia cu Staphylococcus aureus, dar și pacienți cu plăgi atone infectate cu Staphylococcus aureus MRSA, Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella spp., Candida spp., Escherichia coli; sau pacienți cu dermatite de diferite forme provocate de Staphylococcus aureus.

 

Imunoglobulinaele Y specifice – administrare de necesitate

Laboratorul de Cercetare - Dezvoltare Imunoinstant din cadrul Romvac folosește imunoglobulinele Y specifice drept mijloc terapeutic extrem de eficient împotriva infecțiilor, dar și a unor boli autoimune ca psoriazis şi lupus. Produsele Imunoinstant a căror substanță activă este imunoglobulina Y sunt obţinute din Ouă Hiperimune şi sunt 100% naturale.

Nu există o schemă standard de administrare a terapiei pe bază de imunoglobuline Y și nicio perioadă standard de administrare. Produsele se administrează până la vindecarea clinică a pacientului. Eficiența produselor este strâns legată de administrarea fără întreruperi a imunoglobulinei Y, pe toată perioada de terapie. Modul de administrare a imunoglobulinei Y se recomandă în funcție de starea de sănătate a fiecărui pacient atât înainte, cât și în timpul terapiei cu acești anticorpi.

Durata terapiei cu imunoglobulina Y este influențată în mod hotărâtor, și de vechimea bolii. O afecţiune cronică poate necesita o perioadă mai lungă de administrare a IgY. De aceea, monitorizarea permanentă și adaptarea schemei de terapie de către medic, în funcție de răspunsul sistemului imunitar al fiecărui pacient, este de importanță crucială în administrarea corectă a imunoglobulinei Y.