Despre noi

 

Imunoglobulinele IgY specifice Imunoinstant - împotriva infecţiilor bacteriene, virale şi fungice & pentru susținerea imunității
Specialiștii de la Romvac au început încă din anul 2010, realizarea unei linii de produse terapeutice pe bază de imunoglobuline Y şi principii biologic activi extraşi din ouă recoltate de la găini hiperimunizate cu un cumul de antigene patogene pentru om.

Imunoglobulinele IgY specifice care se găsesc numai în produsele Imunoinstant au fost dezvoltate de oamenii de ştiinţă de la Romvac pentru a ajuta organismul uman să lupte împotriva infecţiilor bacteriene, virale şi fungice și pentru a-l susține din punct de vedere imunologic.

Romvac a urmărit punerea în valoare a resurselor ştiinţifice, umane şi tehnologice deţinute asigurându-și poziția în avangarda cercetării ştiinţifice în imunologie, biologie şi dermatologie, prin crearea produselor din gama Imunoinstant ale căror proprietăți terapeutice le conferă un statut unic pe piața din România.
Imunoglobulinele IgY din Oul Hiperimun Romvac (OHR), tehnologie unică împotriva microorganismelor multirezistente
Pentru capacitatea lor de a acționa țintit împotriva a diferite bacterii, virusuri și fungi, în ultimii 11 ani, specialiștii de la Romvac au dezvoltat cu succes, imunoglobulinele din oul obișnuit, făcându-le să acționeze specific în terapii profilactice și curative, prin produsele din gama Imunoinstant.

Romvac este singura companie medicală din România și una dintre foarte puținele din lume care a ridicat oul convențional de la statutul său de aliment cu proprietăți nutritive și proprietăți terapeutice extrem de limitate, la cel de ou hiperimun care, prin anticorpii săi specifici, ajută:

- la susținerea imunității organismului uman

- precum și împotriva infecțiilor cu diferiți agenți patogeni pentru om.

Infecții respiratorii, urinare, gastrointestinale sau cutanate cu Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Salmonella spp., Streptococcus pneumoniae sau Clostridium difficile etc. pot fi rezolvate acum, cu ajutorul anticorpilor IgY specifici care se găsesc numai în Oul Hiperimun Romvac și care acționează exact asupra microorganismului ce provoacă infecția respectivă.
Imunoglobulinele IgY specifice - imunitate pentru toate vârstele
Imunoglobulina IgY este principiul activ esențial pe care se bazează toate produsele și protocoalele terapeutice Imunoinstant dezvoltate și validate de experții Companiei Romvac, pentru a oferi suport imunitar organismului, pentru a trata eficient diferitele afecțiuni cauzate de microorganisme patogene și, de asemenea, pentru a regenera şi echilibra organismul.

Astfel, Oul Hiperimun Romvac, suplimentele alimentare Imunoinstant G, Instant Yolk și Imunoinstant Multiplu soluție orală cu imunoglobuline IgY specifice au nu numai efect curativ ci și unul profilactic, deoarce, în cazul unui om sănătos, creează o barieră împotriva posibilelor infecții, ajutând la întărirea sistemului imunitar și la menținerea stării de bine a întregului organism. Practic, vorbim de imunitate pasivă, deoarece organismul nostru primește gata pregătiți, anticorpii de care are nevoie, fără a mai fi obligat să îi producă singur ca în cazul vaccinării.

Pentru proprietățile lor unice, produsele Imunoinstant pot fi utilizate de persoane de toate vârstele, de la copiii care au sistemul imunitar în formare și până la vârstinci care se confruntă cu fenomenul de imunosenescenţă (degradarea sistemului imunitar). Copii - și nu numai - care consumă pulberea liofilizată Imunoinstant G sau Instant Yolk cu administrare orală sunt mai bine protejați împotriva virozelor și a gripei sau trec mult mai ușor de acestea episoade, semnele de manifestare a bolii fiind considerabil diminuate.
Doar imunoglobulinele Y specifice din Oul Hiperimun Romvac acționează împotriva factorilor biologic activi patogeni!
Imunoglobulina Y nespecifică din oul convenţional nu are capacitatea de a acţiona împotriva factorilor biologici agresivi pentru organismul uman. Imunoglobulina Y din oul obișnuit este limitată, adică va acţiona stric pe cele câteva microroganisme cu care pasărea a intrat în contact pe parcursul vieţii sale. Prin urmare, sub nicio formă, o găină obişnuită, nevaccinată ca să producă răspuns specific, nu va produce anticorpi specifici şi mai ales pe tulpini care sunt patogene la om.

Mai clar, găina nu va produce niciodată anticorpi IgY specifici, adică anticorpi împotriva Staphylococcus aureus, HPV, Candida, Clostridium difficile etc., dacă nu va fi vaccinată împotriva acestora, adică dacă nu va fi inoculată cu antigene specifice. Aşadar, fără un stimul specific, nu poate exista răspuns specific.
Peste 8000 de pacienți
Dovadă a eficienței terapiei cu produsele Imunoinstant din Oul Hiperimun Romvac stau miile de pacienți ai Cabinetului de Medicină Complementară-Alternativă Imunoinstant și care s-au vindecat clinic de psoriazis sau au cunoscut o îmbunătățire a stării de bine a organismului, cum este cazul persoanelor cu alergii respiratorii sau cutanate și alte boli autoimune (tiroidită acută și epidermoliză buloasă).

Produsele din gama Imunoinstant şi-au dovedit eficienţa şi prin vindecarea pacienţiilor cu infecţii localizate la diferite niveluri, precum cei cu infecţii urinare determinate de Escherichia coli, Klebsiella spp., Proteus mirabilis, Enterococcus faecalis, Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus sau Streptococcus grup B. Acestea sunt extrem de răspândite, provoacă foarte multe neplăceri şi, din nefericire, sunt recurente. Apoi, sunt pacienţii cu infecţii genitale determinate de Candida spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Klebsiella spp., Streptococcus grup B., Staphylococcus spp., HPV (9 tulpini), Herpes Simplex tip 1 (HSV 1). Eficacitatea anticorpilor din produsele Imunoinstant a fost dovedită şi prin tratarea pacienţilor cu infecții herpetice determinate de Herpes Simplex (HSV 1) sau a pacienților cu infecții gastrice determinate de Helicobacter pylori şi cu infecții gastrointestinale provocate de Clostridium difficile sau Escherichia coli. De asemenea, anticorpii specifici acţionează şi în infecţii respiratorii determinate de Streptococcus pneumoniae, Klebsiella pneumoniae, Staphylococcus aureus sau Pseudomonas aeruginosa, dar şi în afecţiuni parodontale determinate de Staphylococcus spp. sau Streptococcus spp..

La cabinetul Imunoinstant, s-au prezentat și pacienţi cu acnee cauzată de infecţia cu Staphylococcus aureus, dar și pacienți cu plăgi atone infectate cu Staphylococcus aureus MRSA, Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella spp., Candida spp., Escherichia coli; sau pacienți cu dermatite de diferite forme provocate de Staphylococcus aureus.
Programe de cercetare
Romvac s-a implicat în programe de cercetare cu Spitalul Sfânta Maria pe infecții pulmonare, inclusiv la pacineții cu transplant pulmonar, fapt care este o premieră mondială.

De asemenea, Romvac a avut și alte programe de cercetare cu Institutul Victor Babeş pe infecții bacteriene, fungice și virale, cu Spitalul Clinic de Urgență din Cluj pe testări pentru administrarea de IgY în cazul pacienților cu scleroză multiplă și cu Facultatea de Medicină Veterinară din Iași, pentru testarea de noi valențe ale IgY.
Validarea calității Imunoinstant: 2 Medalii de Aur și 4 de Bronz
Ca o recunoaştere a beneficiilor sale, Imunoinstant a fost distins cu 2 Medalii de Aur și 4 de Bronz, la Salonul Internațional al Cercetării științifice, Inovării și Inventicii, ProInvent, desfășurat Cluj – Napoca, în martie 2018.

Aurul a fost acordat Companiei Romvac, pentru merite deosebite în medicina umană, respectiv pentru obținerea și utilizarea imunoglobulinelor din gălbenuş de Ou hiperimun PC2 (Igy), dar şi pentru procedeul de tratament imunologic cu produse biologice PC2, utilizat în epidermoliza buloasă.
Romvac Company S.A. – aproape 50 de ani de experiență în medicină
Rezistența antimicrobiană este o problemă ce amenință serios sănătatea omului, motiv pentru care Organizația Mondială a Sănătății a făcut apel la companiile medicale din lume pentru a găsi metode alternative în acest sens.

Având o experiență de aproape 50 de ani în medicină, compania românească Romvac a realizat, ca fapt unic în România, produse de uz uman cu anticorpi IgY specifici împotriva unora dintre cele mai periculoase infecții cu tulpini bacteriene, virale şi fungice și care au dezvoltat rezistență la antibiotice.

Deoarece imunoglobulinele IgY din OHR sunt obţinute natural şi au eficacitate, acestea devin, poate, cea mai bună metodă alternativă de combatere a bacteriilor, pentru că problema microorganismelor multirezistente este una reală cu efecte extrem de nefericite în anumite cazuri.