Imunoinstant G 360 g

429,35 RON
In stoc
SKU
64147-561-202409

Compoziție

Granule liofilizate din ou integral hiperimun PC2 – 100%, care conțin imunoglobuline Y anti-Pseudomonas aeruginosa, anti-Klebsiella pneumoniae, anti-Salmonella spp., anti-Escherichia coli,anti-Enterococcus faecalis,anti-Salmonella enteritidis,anti-Salmonella typhimurium,anti-Streptococcus mutans,anti-Staphylococcus aureus,anti-Streptococcus grup B,anti-Proteus spp,anti-Acinetobacter baumannii,anti-Helicobacter pylori,anti-Clostridium difficile,anti-Candida albicans,anti-Candida glabrata,anti-Candida krusei, anti-Streptococcuspneumoniae, echivalent cu 1.67 g/100 g și proteine imunologic active din albușul de ou hiperimun.

Aspect

Granule de culoare galbenă.

Formă de prezentare

Flacoane PE cu 360 g sau 180 g granule, cu lingură dozatoare (6 g) sau plicuri cu 6 g sau 3 g.

Acțiune și informații despre produs

Imunoinstant G este un produs obţinut din ouă colectate de la găinile (Gallus domesticus) imunizate cu un complex de antigene. Imunoinstant G conține produși biologici activi: imunoglobuline Y specifice (1.67 g / 100 g), imunomodulatori și ovotransferine. Produsul poate fi folosit de persoanele de toate vârstele (copii și adulți), cu un sistem imun slăbit (diabet, boli cronice etc.), mai ales în cazul expunerii la infecții, cu unul din agenții patogeni față de care, în produs, există imunoglobuline Y specifice.

 Precauții

Nu se va utiliza de către persoanele cu alergie și hipersensibilitate la ou.

 Atenționări

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă alimentară variată şi echilibrată, corespunzătoare unui stil de viață sănătos.

A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor!

A nu se depăşi cantitatea recomandată pentru consumul zilnic.

A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj și în 30 de zile de la prima deschidere a flaconului.

Produsul se poate utiliza în timpul sarcinii și alăptării.

Mod de utilizare

Adulți:Două linguri dozatoare (adică 12 g, echivalentul a 200 mg de imunoglobuline specifice) de granule, într-un pahar cu lapte, suc sau apă la temperatura camerei, timp de 30 de zile consecutiv. Persoanele în vârstă sau cu probleme de sănătate pot continua administrarea, cu 6 g de granule (o lingură dozatoare), care reprezină echivalentul a 100 mg de imunoglobuline specifice, conform indicaţiilor medicului. Pentru menținerea stării de sănătate, se recomandă administrarea unei cantități de 6 g de granule pe zi, timp îndelungat.

Copii:O lingură dozatoare (6 g, echivalentul a 100 mg de imunoglobuline specifice) de granule într-un pahar cu lapte, suc sau apă la temperatura camerei, timp de 30 de zile consecutiv.

Pentru a se păstra proprietăţile produsului, se va evita contactul produsului cu băuturi fierbinţi.

Condiţii de păstrare

A se păstra la temperatura de 2 - 8 0C, ferit de lumină, în ambalajul original.

Termen de valabilitate

Un an de la data fabricaţiei, conform recomandărilor producătorului.

Pentru orice informații referitoare la acest produs, vă rugăm să contactați reprezentantul local al producătorului.

Notificare

SNPMAPS, seria AA, nr. 8047/31.10.2014

Vă rugăm să însoțiți orice reclamație cu numărul de serie înscris pe cutie.