Instant Yolk 180 g

675,91 RON
In stoc
SKU
108179-33-202412

Compoziție

Pulbere liofilizată obţinută din gălbenuş de ou hiperimun cu un conţinut bogat de imunoglobuline Y anti-Pseudomonas aeruginosa,anti-Klebsiella pneumoniae,anti-Salmonella spp.,anti-Escherichia coli,anti-Enterococcus faecalis,anti-Salmonella enteritidis,anti-Salmonella typhimurium,anti-Streptococcus mutans,anti-Staphylococcus aureus,anti-Streptococcus grup B,anti-Proteus spp.,anti-Acinetobacter baumannii,anti-Helicobacter pylori,anti-Clostridium difficile,anti-Candida albicans,anti-Candida glabrata,anti-Candida krusei,anti-Streptococcus pneumoniae.

Aspect

Pulbere de culoare galbenă şi miros specific de ou.

Formă de prezentare

Produsul este condiţionat în flacoane din polietilenă cu un conţinut de 180 g sau 90 g pulbere, însoţite de o măsură dozatoare cu gradaţii.

Acțiune și informații despre produs

Instant Yolk este un produs obţinut din ouă hiperimune colectate de la găini (Gallus domesticus) imunizate cu complexul de antigene menționat.

Produsul poate fi folosit de persoane de toate vârstele (copii, adulți, vârstnici), cu un sistem imunitar slăbit, mai ales în cazul infecției cu unul dintre agenții patogeni față de care, în produs, există imunoglobuline Y specifice.

 Precauții

Nu se va utiliza de către persoanele cu alergie și hipersensibilitate la ou.

 Atenționări

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă alimentară variată şi echilibrată, corespunzătoare unui stil de viață sănătos.

A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor!

A nu se depăşi cantitatea recomandată pentru consumul zilnic.

A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj și în 30 de zile de la prima deschidere a flaconului.

Produsul se poate utiliza în timpul sarcinii și alăptării.

Mod de utilizare

Adulți: 6 g pulbere (echivalentul unei măsuri dozatoare) dizolvate într-un pahar cu lapte sau suc, o dată / zi, dimineaţa după micul dejun, timp de minimum 30 de zile consecutive.

Copii: 3 g pulbere (echivalentul unei jumătăţi de măsură dozatoare – până la a 2-a gradaţie) dizolvate într-un pahar cu lapte sau suc, o dată / zi, dimineaţa după micul dejun, timp de minimum 30 de zile consecutive.

Pentru a păstra integrale proprietăţile produsului, se va evita dizolvarea în băuturi fierbinţi. Utilizarea produsului poate continua timp îndelungat, conform indicaţiilor terapeutului.

Pentru o eficienţă sporită se recomandă asocierea cu produsele de uz general şi local din aceeaşi gamă.

Nu se consumă alimente sau băuturi cel puţin o oră după administrare.

Condiţii de păstrare

A se păstra la temperatura de 2 - 8 0C, ferit de lumină, în ambalajul original.

Termen de valabilitate

Un an de la data fabricaţiei, conform recomandărilor producătorului.

Pentru orice informații referitoare la acest produs, vă rugăm să contactați reprezentantul local al producătorului.

Notificare

SNPMAPS, seria AA, nr. 8047/2014

 Vă rugăm să însoțiți orice reclamație cu numărul de serie înscris pe cutie.