JolieDerm

70,39 RON
In stoc
SKU
115846-3-202401

Compoziție

Ceară de albine, concentrat proteic de zer, macerat de salvie și gălbenele în ulei de măsline, alcool cetilic, extract de albine, vitamina E, miere de albine, apă deionizată, cosgard.

 Indicații

Crema se recomandă pentru îngrijirea și refacerea pielii la persoanele cu un ten foarte uscat, sensibil, predispus la iritații și eczeme. Hrănește și hidratează intens straturile pielii datorită compoziției bogate în nutrienți cu acțiune emolientă și calmantă.

Contraindicații

Nu se va utiliza de către persoanele cu alergie la produse apicole și hipersensibilitate la oricare dintre ingrediente.

Precauții

Produsul nu este destinat utilizării la nivel oftalmic, bucal sau la nivelul altor mucoase ale corpului.

Interacțiuni

Nu este cazul.

 Atenționări

A nu se lăsa la vederea și la îndemâna copiilor. Doar pentru uz extern. Conținutul unui flacon este pentru utilizări multiple. A se utiliza de preferință înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Mod de utilizare

Se aplică pe pielea intactă, fără leziuni sau răni deschise,în strat subțire, de 2- 3 ori/zi. Se masează ușor pielea cu mișcări circulare, până la absorbție completă.

Reacții adverse

Nu s-au semnalat reacții adverse. Condiții de păstrare. A se păstra la temperatura de 2 - 8 °C, ferit de lumină, în ambalajul original. Se recomandă menținerea produsului la temperatura camerei aproximativ 10 - 15 minute înainte de utilizare. A se păstra flaconul bine închis. Toate produsele sunt pastrate la 2 - 8 °C până la comercializare.

 Ambalaj

Crema este condiționată în cutii cosmetice de polietilenă, cu un conținut de 30 g de produs, pentru utilizări multiple.

 Termen de valabilitate

12 luni de la data fabricației, pentru recipientele sigilate și 6 luni de la prima deschidere, conform recomandărilor producătorului. Pentru orice informații referitoare la acest produs, Vă rugăm să contactați reprezentantul local al producătorului.

Notificare

 CPNP nr. 3845638/07.12.2021

Vă rugăm să însoțiți orice reclamație cu numărul de serie înscris pe cutie.