Ou Hiperimun PC2

70,85 RON
In stoc
SKU
71438-202306

Compoziție

Proteine (Imunoglobuline Y în gălbenuș și proteine imunologic active în albuș) anti-Pseudomonas aeruginosa, anti-Klebsiella pneumoniae, anti-Salmonella spp., anti-Escherichia coli,anti-Enterococcus faecalis,anti-Salmonella enteritidis,anti-Salmonella typhimurium,anti-Streptococcus mutans,anti-Staphylococcus aureus,anti-Streptococcus grup B,anti-Proteus spp.,anti-Acinetobacter baumannii,anti-Helicobacter pylori,anti-Clostridium difficile,anti-Candida albicans,anti-Candida glabrata,anti-Candida krusei,anti-Streptococcus pneumoniae.

Aspect

Ou de găină cu coajă de culoare albă sau maronie.

Formă de prezentare

10 ouă hiperimune PC2, ambalate în cutii din carton, sigilate.

Acțiune și informații despre produs

Se știe că oul de găină normal, de consum, este un aliment complet având proprietăți nutritive datorită compoziției sale: proteine, glucide, microelemente (calciu, magneziu, fosfor, potasiu), dar și proprietăți terapeutice prin unele componente prezente în albuș și gălbenuș: ovotransferină și imunoglobuline de pasăre (IgY). Cu alte cuvinte, oul de consum din comerț sau din gospodăriile populației conține imunoglobulină Y contra agenților patogeni cu care găina a venit în contact fie întâmplător, fie prin vaccinarea păsărilor pentru prevenția anumitor boli. Oul hiperimun PC2 are aceleași calități nutritive ca și oul de consum conținând în plus imunoglobulinele Y specifice, de interes (minim 200 mg) contra unor agenți patogeni rezistenți la antibiotic, care evoluează la om.

Oul hiperimun PC2 provine de la găini (Gallus domesticus) imunizate cu un amestec de antigene (bacterii rezistente la antibiotic recoltate de la pacienți umani). Ou hiperimun PC2, prin conținutul său, reprezintă o sursă valoroasă de imunoglobulină Y (anticorpi), cu multiple avantaje de tipul rapidității acțiunii sale și susținerii organismului în fața diverselor agresiuni, contribuind la întărirea imunității acestuia.

Produsul poate fi folosit de persoanele de toate vârstele (copii si adulți), în general cu un sistem imunitar slăbit (diabet, boli cronice etc.), mai ales în cazul expunerii la o situație provocatoare de infecții cu unul din agentii patogeni față de care, în oul hiperimun există imunoglobuline Y specifice, fiind un sprijin imunitar. Produsul se adresează și persoanelor cu vârsta de peste 65 de ani și care se confruntă cu fenomenul de imunosenescență (slăbirea sistemului imun). Oul hiperimun PC2 este, de asemenea un bun adjuvant în boli noninfecțioase de tipul celor cardiovasculare, cancer, scleroză, artrită, inflamații. Produsul ajută la menținerea structurii și funcționării articulațiilor, contribuie la menținerea nivelului normal al colesterolului din sânge și la reglarea activității musculare (inclusiv a mușchiului cardiac). Produsul se adresează inclusiv persoanelor care depun efort fizic intens (sportivi, militari etc.), fiind adecvat unui stil de viață alert și sănătos.

Precauții

Nu se va utiliza de către persoanele cu alergie și hipersensibilitate la ou. Nu se vor întrebuința ouă din cutii neetichetate, din cutii sparte sau cu sigiliul rupt.

Atenționări

Oul HPC2 nu este un medicament, ci un aliment care reprezintă un sprijin imunitar pentru organism.

Posibilele alergii nu sunt specifice Oului hiperimun, ci oricărui ou de consum.

Consumul oului nu exclude importanța unui regim alimentar echilibrat și variat și un stil de viață sănătos.

A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor!

Pentru a se păstra integral proprietățile biologice ale produsului, se va evita contactul acestuia cu băuturi fierbinți.

A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Produsul se poate utiliza în timpul sarcinii și alăptării.

Mod de utilizare

Oul hiperimun PC2 se consumă sub forma de șodou, amestecat cu lapte călduț și miere, fie integral (pentru persoanele care tolerează albușul), fie numai prin folosirea gălbenușului. Consumul Oului hiperimun PC2 se repetă zilnic, timp de minim 30 de zile, consecutive. Se va consuma un ou pe zi. La persoanele cu vârsta de peste 65 de ani sau cu afecțiuni cronice, consumul oului se poate face în mod susținut, timp îndelungat.

 Condiţii de păstrare:

A se păstra la temperatura de 2 - 8 0C, ferit de lumină, în ambalajul original.

Termen de valabilitate

A se consuma până la data inscripționată pe ou și ambalaj, conform recomandărilor producătorului.

Pentru orice informații referitoare la acest produs, vă rugăm să contactați reprezentantul local al producătorului.

Vă rugăm să însoțiți orice reclamație cu numărul de serie înscris pe cutie.