Poliimunoinstant Soluție

89,27 RON
In stoc
SKU
91032-62-202401

Compoziție

Imunoglobulină Y extrasă din gălbenuș şi proteine extrase din albuş de ou hiperimun.

Aspect

Lichid limpede sau ușor opalescent, fără depozit.

Formă de prezentare

Produsul este un supliment alimentar condiționat în flacoane de sticlă de capacitate 100 ml cu un conţinut de 80 ml soluție.

Acțiune și informații despre produs

Poliimunoinstant este un produs obţinut din gălbenuşul ouălor colectate de la găini imunizate cu antigenele Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella pneumoniae, Salmonella spp., Escherichia coli, Enterococcus faecalis, Salmonella enteritidis, Salmonella typhimurium, Streptococcus mutans, Staphylococcus aureus, Streptococcus grup B, Proteus mirabilis, Acinetobacter baumannii, Helicobacter pylori, Clostridium difficile,anti-Candida albicans, Candida glabrata, Candida krusei,Streptococcus pneumoniae

Produsul Poliimunoinstant este un supliment alimentar care conține proteine purificate din gălbenușul și albușul ouălor hiperimune. Produsul se administrează persoanelor de toate vârstele cu un sistem imunitar slăbit; reprezintă un remediu natural benefic, asupra sănătăţii întregului organism. Prin ingredientele naturale extrase din ou, acesta ajută organismul în lupta cu agresorii biologici şi creează o stare de bine.

Precauții

Nu se va utiliza de către persoanele cu alergie și hipersensibilitate la ou.

 Atenționări

Produsul se folosește ca atare, nu în amestec cu alte lichide sau alimente.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască o dietă alimentară variată şi echilibrată, corespunzătoare unui stil de viață sănătos.

A nu se lăsa la vederea şi la îndemâna copiilor!

A nu se depăşi cantitatea recomandată pentru consumul zilnic.

A se consuma de preferinţă înainte de data de expirare înscrisă pe ambalaj.

Produsul se poate utiliza în timpul sarcinii și alăptării.

Mod de utilizare

La adulți,Poliimunoinstant flacon cu 80 ml soluție se utilizează per os (pe cale orală) seara, înainte de culcare. Înainte de utilizarea produsului este recomandat să se efectueze igiena orală. Se desigilează dopul flaconului cu lichid steril şi se ingeră conţinutul, în reprize, astfel: se utilizează câte 10 - 15 ml de lichid / repriză, care se menţine în cavitatea bucală timp de câteva secunde şi se înghite; procesul se repetă până la terminarea întregului conţinut. După ingerarea soluţiei buvabile este de preferat a nu se consuma alimente şi băuturi până dimineaţa.

Perioada de utilizare a produsului este de minimum 10 zile; ea poate fi prelungită la îndrumarea terapeutului în funcţie de afecţiunea diagnosticată. Pentru o eficienţă sporită se recomandă asocierea produsului cu pulberea liofilizată Imunoinstant G.

Condiţii de păstrare

A se păstra la temperatura de 2 - 8 0C, ferit de lumină, în ambalajul original.

Termen de valabilitate

Un an de la data fabricaţiei, conform recomandărilor producătorului.

Pentru orice informații referitoare la acest produs, vă rugăm să contactați reprezentantul local al producătorului.

Notificare

SNPMAPS, seria AA, nr. 10906/18.09.2017

Vă rugăm să însoțiți orice reclamație cu numărul de serie înscris pe cutie.