Politica de retur

1. Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul să notifice în scris, Romvac Company S.A., retragerea din contractul la distanță, fără a justifica decizia de retragere și fără a suporta alte costuri, în termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrării în posesia fizică a produsului/produselor.

2. . Ca atare, consumatorul are dreptul ca în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia fizică a produselor comandate, să notifice în scris, printr-un e-mail, transmis la adresa office@imunoinstant.ro, decizia sa de a renunța la produsele comandate. Pentru a vă exercita dreptul de retragere, vă rugăm să completați Formularul de retur. Conform condițiilor Art.16, literele d) e) din O.U.G. nr. 34/2014, nu se poate solicita returul pentru produsele care au regim special de păstrare și depozitare, respectiv la temperatura de 2 – 8 oC.

3. Pentru orice reclamație privind produsele Imunoinstant, vă rugăm să apelați nr. de telefon 0799.313.331/ 0799.313.332.

4. Pentru produsele care se pot returna, returul acestora se va efectua conform legii, in termen de cel mult 14 zile de la data comunicării deciziei de retragere la următoarea adresă: șos. Centurii, nr. 7, Voluntari, jud. Ilfov. Produsele returnate vor fi însoțite de o copie a facturii comenzii. După primirea produselor, Romvac Company S.A. va restitui clientului, contravaloarea produselor comandate și returnate, în termen de 30 zile calendaristice de la data recepționării acestora.

5. Romvac Company S.A. va restitui contravaloarea produselor comandate și costului livrării, prin virament bancar, în contul bancar indicat de client. Costul generat de returul produselor va fi suportat de către client.

6. În cazul în care clientul dorește returul parțial al unei comenzi, adică numai anumite produse din comandă, Romvac Company S.A. va restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul dorește le returneze, fără costul ocazionat de livrarea produselor. În acest caz, costul generat de returul produselor va fi suportat de către client.

7. Consumatorul nu poate returna produse care prin natura lor nu se pot returna - condițiile Art.16, literele d) e) din O.U.G. nr. 34/2014: - d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid; - e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator.

8. Produsele care urmează a fi returnate trebuie fie sigilate, intacte și nedeteriorate.