Recomandări IgY

CSS Accordion Slider
Pentru ce este recomandată terapia cu Imunoinstant?
Datorită conținutul său, Oul Hiperimun Romvac reprezintă o sursă valoroasă de anticorpi specifici care

- ajută mecanismul de susținere a imunității pasive a organismului

- acționează preventiv, ca o barieră pe care organismul nostru o capătă împotriva factorilor biologici agresivi patogeni

- acționează curativ în cazul pacienților care au contactat deja o infecție cu unul dintre agenții patogeni împotriva cărora, în Oul Hiperimun Romvac, există deja anticorpi.

Imunoinstant este recomandat în: infecţii cutanate, infecţii gastrice, infecţii gastrointestinale, infecţii genitale, infecţii respiratorii, infecții cu rotavirus, infecţii urinare, afecţiuni parodontale, psoriazis, acnee, dermatite, afecțiuni ale sistemului osteoarticular (osteoartrită, osteoporoză, artrită reumatoidă), alte boli autoimune și pentru susținerea imunității organismului.
Acțiunea specifică a imunoglobulinele IgY din Imunoinstant
Oul hiperimun Romvac și gama de produse 100% naturale Imunoinstant sunt unice datorită imunoglobulinelor IgY utilizate ca adjuvant în terapia specifică a infecțiilor bacteriene, virale și fungice inclusiv a celor care prezintă rezistență la antibiotice.

Imunoglobulinele IgY reprezintă anticorpi de pasăre extrași din gălbenușul ouălor provenite de la găini imunizate cu diferite antigene prelucrate din microorganisme patogene pentru om și care au fost izolate de la pacienți din spitalele din România.

Avantajele imunoglobulinelor IgY din Oul Hiperimun Romvac:

- IgY nu produce efecte adverse în organism, așa cum se întâmplă în cazul medicamentelor biologice.

- IgY traversează mucoasa tubului digestiv fără a-și pierde proprietățile imunologice și având capacitatea de a rămâne activă biologic, în organism.

- IgY reacționează în organism asupra limfocitului B, încă din primele stadii evolutive, acesta devenind de 10 ori mai activ imunologic, comparativ cu limfocitul B nestimulat.

- IgY reacționează în organism direct cu limfocitul T și produce o clonă. Aceasta transportă informația preluată de pe variabila V a IgY-ului și o transferă la limfocitul B super activ care preia negativul informației și reproduce inclusiv comanda IgG identic cu IgY de la care s-a preluat informația.

- IgY nu reacționează cu sistemul complement uman și receptorii Fc umani, prevenind astfel, inflamația nespecifică.

- IgY administrat oral acționează direct asupra germenilor patogeni din tubul digestiv.

- IgY administrat oral acționează specific și eficient asupra infecțiilor cu germeni patogeni rezistenți sau sensibili la antibiotice din aparatul genito-urinar.

- IgY administrat oral acționează eficienta asupra modificărilor cutanate, unghiale și articulare în psoriazisul vulgar.

- IgY-ul extras din OHR este specific germenului patogen pentru care a fost creat.

- Nu este nociv pentru organismul uman.

- Nu interacționează cu factorul reumatoid de la mamifere și este mult mai eficient decât IgG-ul obținut din serul de mamifere.
Protecție imediată față de 30 de agenți patogeni
Imunitatea pasivă indusă de cele 30 de imunoglobuline IgY specifice din Oul Hiperimun Romvac asigură o protecție imediată față de infecții urinare, respiratorii, cutanate etc..

Acest fapt este posibil deoarece, în ciuda greutății lor moleculare mari, respectiv de 180 kDA, imunoglobulinele Y traversează mucoasa tubului digestiv după ingerare, fără a-și pierde proprietățile imunologice și păstrându-și capacitatea de a rămâne biologic active în organism.
Cei 30 de agenți patogeni împotriva cărora acționează IgY specifici Imunoinstant
- Acinetobacter baumannii

- Borelioză (boala Lyme) (antigenele Borrelia burgdorferi sensu stricto, Borrelia burgdorferi sensu lato, Borrelia garinii, Borrelia afzelii)

- Candida albicans

- Candida glabrata

- Candida krusei

- Citrobacter spp.

- Clostridium difficile

- Enterococcus faecalis

- Escherichia coli

- Helicobacter pylori

- Virusul Herpes Simplex tip 1 (HSV 1), tulpină inactivată

- Papilomavirusul uman (HPV) 9-valent, respectiv tipurile 6, 11, 16, 18, 31, 33, 45, 52 şi 58

- Klebsiella pneumoniae

- Mycobacterium

- Proteus mirabilis

- Proteus spp.

- Pseudomonas aeruginosa

- Rotavirus

- Salmonella enteritidis

- Salmonella spp.

- Salmonella typhimurium

- Staphylococcus aureus

- Staphylococcus epidermidis

- Streptococcus grup B

- Streptococcus mutans

- Streptococcus pneumoniae

- Virusul Varicelo-Zosterian, tulpina Oka vie, atenuată
Pentru toate categoriile de vârstă
Produsele Imunoinstant din Oul Hiperium Romvac sunt recomandate tuturor categoriilor de vârstă, respectiv:

- copii de la vârsta la care pot consuma oul, mai ales că aceștia au sistemul imunitar în formare

- adulți

- vârstnici, mai ales că aceștia se confruntă cu fenomenul de imunosenescenţă.

Produsele se adresează inclusiv celor care depun un efort intens (sportivi, militari etc.) cât și persoanelor clinic sănătoase care urmează să treacă printr-o perioadă de stres imunitar, fiind adecvate unui stil de viață activ și sănătos.

Atenție! – Produsele Imunoinstant nu se vor administra persoanelor care prezintă alergie la ou, în general.
Ușor de administrat
Produsele Imunoinstant se administrează pe cale orală, nazală, oculară sau prin aplicare la nivel cutanat, sub formă de soluții buvabile monovalente și polivalente, pulberi, spray-uri, soluții pentru aerosoli, ouă hiperimune, comprimate, geluri, unguente și creme, suspensii și produse cosmetice.